تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

پرواز‌های چارتری به مناطق آزاد تا پایان تابستان ممنوع است | بررسی برقراری پرواز چارتری همزمان با آغاز فصل پاییز

  • کد خبر: ۱۸۰۹۹۷
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
  • ۱
پرواز‌های چارتری به مناطق آزاد تا پایان تابستان ممنوع است | بررسی برقراری پرواز چارتری همزمان با آغاز فصل پاییز
وزیر راه و شهرسازی پرواز‌های چارتری ممنوع کرد این در حالی است که رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از بررسی برقراری این پرواز‌ها همزمان با آغاز فصل پاییز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی‌بخش در واکنش به فروش چارتری مناطق آزاد گفت: فروش چارتری یک موضوع مهم و چالشی برای بخش هوایی محسوب می‌شود و به‌دلیل آنکه عرضه و تقاضا را دچار چالش می‌کند آن را متوقف کردیم.

وی با اشاره به این‌که با توجه به پرواز‌های اربعین، فروش چارتری پرواز‌ها تا پایان تابستان ممنوع است، افزود: با شروع فصل پاییز مجدداً بررسی‌ها صورت می‌گیرد و بر اساس نظرات کارشناسی اقدام می‌کنیم.

وی با تأکید بر این‌که "به‌دنبال رونق مناطق آزادیم، اما باید چارچوب‌های لازم رعایت شود و قیمت مصوب را کنترل می‌کنیم"، تصریح کرد: بر اساس قانون و مصوبات به مناطق آزاد کمک می‌کنیم تا بسته سفری هتل همراه با بلیت هواپیما به مردم عرضه شود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری یادآور شد: معمولاً در تابستان و ایام محرم و صفر مسافر کمتری به این مناطق مراجعه می‌کنند، اما اجازه فروش بلیت با قیمت‌های چندبرابری را نمی‌دهیم. این‌که در ایام نوروز پرواز‌های چندبرابری به کیش و قشم داشتیم نشان‌دهنده نظر حمایتی بخش هوایی از مناطق آزاد است.

مهرداد بذرپاش اوایل ماه گذشته با این‌که باید در حمل‌ونقل هوایی بساط سوداگری جمع شود از لغو مجوز پرواز‌های چارتری تا اطلاع ثانوی خبر داده و گفته بود: شرکت‌های هواپیمایی متضرر اصلی شرایط سوداگری در بازار بلیت پرواز‌ها هستند.

وی با تأکید بر این‌که مجوز پرواز‌های چارتری به هر صورت تا اطلاع ثانوی لغو شده است، تصریح کرد: البته به‌جز پرواز به میادین نفتی که قرار شده با سازمان‌های متقاضی جزئیات آن مشخص شود.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام این‌که پرواز‌های چارتری به هر صورت متوقف شده است، اضافه کرد: عدول از نرخ مصوب تخلف است و سازمان تعزیزات به گران‌فروشی ورود خواهد کرد. در تعداد بلیت و پرواز‌ها نه‌تن‌ها کاهش نداشتیم بلکه با رشد ۵ درصدی مواجه بوده‌ایم.

بذرپاش تأکید کرد: یکی از محل‌های اشکال و مشکلاتی که در بخش فروش بلیت هواپیما ایجاد شده است صدور مجوز‌های بلاوجه چارتری است که برای این موارد دستور دادم به سازمان هواپیمایی بساط سوداگری در بازار فروش بلیت هواپیما برچیده شود تا بازار آرامش بگیرد.

وی اضافه کرد: این‌که سازمان هواپیمایی ورود بیشتر به فروش بلیت داشته باشد برای ما حائز اهمیت است. در خصوص فروش بلیت نرخ مصوب داریم که نباید از آن عدول کرد و خارج از نرخ مصوب، تخلف است و نهاد‌های نظارتی و تعزیراتی در این خصوص ورود خواهد کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
0
0
آقا تو رو بخدا به اینا بگین مدیریت نکنن بخدا بهتره... شما یک بلیط خودت ببین میتونی بگیر بعنوان خبرنگار چه هوایی چه ریلی چه اتوبوس از فروردین ماه هم جلسات ستاد اربعین داشتن واقعا خاک بر سر شون این اجتماع بر هر کشوری بود بلیط مجانی میزاشت نه.... تکمیل ظرفیت
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->